Lapin hullu ylpeänä esittää:

”Yks pikku (joulu) juttu..”

Festarit 18.11. – 19.11.

 

Rovaniemellä

Lappi areenalla

Marraskuussa Lappi Areenalla räjähtää, kun ”Yks pikku(joulu)juttu”-festarit ottavat kisahallin haltuunsa kolmen eri tapahtuman muodossa:

Meillä, Lapin Hullun porukalla, on kunnia toteuttaa Rovaniemen Lappi Areenalla kolmen tapahtuman superviikonloppu 18.-19.11.2022

Lisätiedot tapahtumasta: J-P Mikkola 0400 179543 tai hullu@lapinhullu.fi

Lipunmyynti: Tiketti.fi

Aitiomyynti ja lisätiedot: 050 3439100, myynti@lapinhullu.fi

Basic element

Daze

DJ PAKSU-PAULUS & DJ VILLE

Solid base

PE 18.11
Alkaen klo 18

YSÄRIBILEET

Lappi Areenan perjantaipäivä lähtee käyntiin näyttävästi palaamalla hetkeksi takaisin kultaiseen 90-lukuun, jolloin tekonahkahousut, vyölaukut ja timanttiset hittiraidat olivat jokaisen muotitietoisen huulilla. Nappaa kaapista matkaan omat ysäritamineesi ja laitetaan yhdessä jalalla koreasti klo 18 eteenpäin! Esiintyjinä tulee olemaan maailman huippunimet, niin maailmalta, kuin kotimaasta. Pejrjantain kattava esiintyjälista julkaistaan elokuun 22 aikana.

LA 19.11
Alkaen klo 18 – 20
sis. väliajan

PARASTA STAND UPPIA

Lauantaipäivän avaa kotimainen kattaus Stand up -maailman konkareita ja lavalla nähdään mm., Mika Eirtovaara sekä Jussi Simola, joka toimii myös koko tapahtumapäivän MC:nä. Esitysaika on klo 18-20, sisältäen väliajan.

JUSSI SIMOLA

MIKA EIRTOVAARA

LA 19.11
Alkaen klo 21

AREENALLA

APULANTA & JANNIKA B

Lämppärinä ISKUPORAKONE

Lauantain ilta jatkuu kovaakin kovemmilla rokki-iltamilla ja koko illan alkuun on lauteita lämmittämässä klo 21 lähtien Lapin oma kokoonpano, Iskuporakone! Tältä nelihenkiseltä bilebändiltä ei myöskään energiaa puutu, joten tiedossa on kaikkinensa armottoman kova keikka. Ilta jatkuu kun lavalle nousee Jannika B.

Jannika B on pop-sähikäinen, jonka kappaleet soivat radioiden soittolistoilla tiuhaan. Suoratoistopalveluissa kappaleita on striimattu jo yli 60 miljoonaa kertaa. Artisti on julkaissut kolme albumia, joista viimeisin, on platinarajan ylittänyt Toinen nainen.

Tuoreet singlet Mania ja  P.A.S.K.A antavat esimakua tulevasta Laserkantri-albumista, josta ei asennetta puutu! Syksyn keikoilla juhlitaan Jannika B:n 10-vuotista artistitaivalta uudella timantiksi hiotulla bändillä, jonka riveissä soittaa suomen tunnetuimpia muusikoita!

Festariviikonlopun kruunaa kovempaakin kovempi Apulanta!.

”Stadionluokan rockyhtye Apulanta juhlistaa tänä vuonna näyttävästi 31 vuotta kestänyttä uraansa. Bändin kesä starttasi spektaakkelimaisella megakonsertilla lähes 40 000-päisen yleisön edessä Olympiastadionilla heinäkuun alussa, jonka perään yhtye teki kattavan festivaalikiertueen. Juhlavuoden kunniaksi myös fanien kauan odottama seuraava studioalbumi on bändin mukaan valmis ja se julkaistaan lokakuussa vinyylinä ja cd:nä. Uuden albumin myötä yhtye lähtee Kiertueen kaltainen tuote -rundille lokakuun alussa. Kiertue kattaa yhteensä 11 keikkaa”

Apulanta on kiistatta yksi maamme suosituimmista rock-yhtyeistä. Heinolassa vuonna 1991 perustettu yhtye on saavuttanut lähes kaiken mahdollisen. Apulanta on julkaissut ilmiömäisen suosion siivittämällä urallaan yhteensä 12 albumia, kokoelmalevyjä, livetallenteita ja lukuisan määrän ep:itä ja singlejä. Jokainen julkaisu on noussut virallisten listojen kärkeen ja lähes kaikki myyneet jalometalliin oikeuttavia määriä. Bändi on esiintynyt vuosien varrella loppuunmyydyille keikka-areenoille ympäri maata, ja heistä on tehty mm. kirjoja ja elokuva. Apulanta on ollut aina kaikessa tekemisessä itsenäinen suunnannäyttäjä ja valloittanut aitoudellaan koko Suomen kansan puolelleen.

Tiketistä voit lunastaa pääsyn tapahtumaan joko yksittäislipulla tai pakettilipulla, jolla pääset useampaan tai halutessasi jokaiseen festariviikonlopun tapahtumaan. Lippuhinnat alkavat 35 eurosta, ja koko festariviikonlopun pääset kokemaan 99 eurolla. 

Tapahtumaan myydään myös esteettömiä lippuja. Tapahtuma on K-18.

Lapin Hullu Ohjelmapalvelut oy.

TAPAHTUMAINFO

LIPUT

Liput ”Yks pikku juttu..”-festivaaleille ovat myynnissä osoitteessa www.tiketti.fi.

”Early bird” hinnat voimassa 15.10 asti

Yksittäisliput:

Ysäribileet 49 €

Parasta stand uppia 35 €

Apulanta, Jannika B ja iskuporakone Areenalla 49 €

Lippupaketit:

ALL IN, KYLÄ LÄHTEE 99 €
Ysäri + Stand up + Apulanta

EI YSÄRIÄ, KIITOS 69 €
Stand up + Apulanta

HAUSKAA ON ILMAN KOMIIKKAAKIN 79 €
Ysäri + Apulanta

VIP-LIPUT

PE: 149€

LA: 169€  (sis myös stand upin)

PE-LA Vip 229€ (sis kaikki tapahtumat)

VIP-tapahtumalippuun kuuluu:

Parhaat katsomopaikat permannolla
– narikka ja sisäänkäynti
– VIP-illallinen
– 2 x juomalippu
– pöytäpaikka VIP-alueella
– oma myyntihenkilökunta ja baari

Täältä pääset ostamaan oman lippusi! Tiketti.fi

VIP-aitiot varattavissa sähköpostilla, laittamalla viestiä osoitteeseen myynti@lapinhullu.fi.

IKÄRAJA

Festivaali on K-18. Festivaali-alue on kokonaisuudessaan anniskelualuetta.

TAPAHTUMA-ALUE

Kaikki viikonlopun tapahtumat järjestetään Lappi Areenan monitoimihallissa. Alue on jaettu useampaan osaan: permanto- sekä istumapaikallisiin katsomoalueisiin.

Sekä permannolta että katsomoalueilta löytyvät omat anniskelupisteet sekä wc-tilat.

SAAPUMINEN

Tapahtuma-alueelle voi saapua kävellen, pyörällä, omalla autolla tai maksuttomalla festaribussilla.

KÄVELLEN TAI PYÖRÄLLÄ

Rovaniemen keskustasta Lappi Areenan tapahtuma-alueelle on matkaa pyöräteitä pitkin n. 2,5 kilometriä. Pyörät jätetään pääportin lähellä sijaitseviin, maksuttomiin polkupyörätelineisiin. Autot parkkeerataan Lappi Areenan laajalle parkkialueelle.

FESTARIBUSSILLA

Järjestämme maksuttoman, koko tapahtumaviikonlopun ajan kulkevan nonstop- periaatteella toimivan bussikuljetuksen keskustan ja Lappi Areenan välillä.

Tarkemmat bussikuljetusten lähtöaikataulut ja sijaintitiedot päivittyvät sivuillemme lähempänä tapahtuman toteutumisajankohtaa.

SAAPUMINEN ESTEETTÖMÄSTI

Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden osallistua kanssamme superviikonlopun viettoon. Esteettömästi festivaalialueelle pääsee invataksilla. Invataksit pysähtyvät esteettömällä pysäköintipaikalla.

SALLITUT JA KIELLETYT ESINEET

Festivaalialueen sisäänkäynneillä jokaiselle festivaalikävijälle tehdään turvatarkastus. Portilla järjestyksenvalvojat huolehtivat, ettei alueelle kantaudu kiellettyjä esineitä.

SALLITUT ESINEET

 • Selkäreput ja laukut
 • Kännykät ja kamerat max. 70 mm linssillä
 • Diabeteslääkket sekä muut lääkereseptilliset lääkkeet, joista todistus matkassa

KIELLETYT ESINEET

 • Aerosolia sisältävät sumutepullot, kuten hiussuihke
 • Ammattikuvauskalusto
 • Pienlennokit
 • Kylmälaukut
 • Rinkat
 • Lasipullot ja -astiat
 • Vaaraa aiheuttavat aseet, räjähteet ja ilotulitteet
 • Laittomat aineet
 • Festivaalialueen ulkopuolelta hankitut juoma- ja ruokatuotteet
 • Lemmikit
 • Retkituolit

TURVALLISUUS

Järjestäjänä vastuunamme on luoda festivaalikokemuksestanne turvallinen ja viihtyisä. Turvallisuuden jokaiselle festivaalikävijälle taataksemme tapahtuma-aluetta on seuraamassa ja viihtyvyydestä huolehtimassa ammattimaiset järjestysmiehet. Lappi Areena tapahtuma-alueena on suunniteltu ja kehitetty turvalliseksi ja kävijöiden viihtyvyys edellä. Mikäli näet tai koet festivaaleilla jotain epäilyttävää, käänny rohkeasti kenen tahansa festivaalityöntekijän puoleen, jotta pääsemme hoitamaan asiaa eteenpäin.

FESTIVAALIALUEEN ESTEETTÖMYYS

Festivaalialueelle pääsee kulkemaan myös esteettömästä sisäänkäynnistä. Reitti esteettömälle sisäänkäynnille on asfalttia. Sisäänkäynnillä tehdään turvatarkastus, tarkistetaan henkilöllisyys ja tarkistetaan festivaaliliput tai -rannekkeet.

Esteetöntä sisäänkäyntiä voivat käyttää näkö- ja kuulovammaiset, tilapäisesti liikuntarajoitteiset sekä henkilöt, joiden liikuntakyky on rajoittunut fyysisen vamman tai kehitysvamman takia.

Lappi Areenan tapahtuma-alueelta löytyy esteetön vessa, johon mahtuu sisälle pyörätuolin kanssa. Vessa sijaitsevat katsomokorokkeen läheisyydessä.

AVUSTAJA

Avustaja pääsee avustettavan kanssa ilmaiseksi alueelle. Palvelu on tarkoitettu henkilöille, joilla on saattajakortti. Avustaja kulkee esteettömästä sisäänkäynnistä yhdessä avustettavan kanssa koko tapahtuman ajan. Avustaja ei tarvitse erillistä lippua eikä ranneketta. Muiden kuin avustajan ei ole mahdollista kulkea avustettavan henkilön seurassa esteettömästä sisäänkäynnistä.