Lapin hullu ylpeänä esittää:

”Yks pikku (joulu) juttu..”

Festarit 18.11. – 19.11.

 

Rovaniemellä

Lappi areenalla

Marraskuussa Lappi Areenalla räjähtää, kun ”Yks pikku(joulu)juttu”-festarit ottavat kisahallin haltuunsa kolmen eri tapahtuman muodossa:

Meillä, Lapin Hullun porukalla, on kunnia toteuttaa Rovaniemen Lappi Areenalla kolmen tapahtuman superviikonloppu 18.-19.11.2022

Lisätiedot tapahtumasta: J-P Mikkola 0400 179543 tai hullu@lapinhullu.fi

Lipunmyynti: Tiketti.fi

Aitiomyynti ja lisätiedot: 050 3439100, myynti@lapinhullu.fi

Basic element

Daze

DJ PAKSU-PAULUS & DJ VILLE

Solid base

PE 18.11
Alkaen klo 18

YSÄRIBILEET

Lappi Areenan perjantaipäivä lähtee käyntiin näyttävästi palaamalla hetkeksi takaisin kultaiseen 90-lukuun, jolloin tekonahkahousut, vyölaukut ja timanttiset hittiraidat olivat jokaisen muotitietoisen huulilla. Nappaa kaapista matkaan omat ysäritamineesi ja laitetaan yhdessä jalalla koreasti klo 18 eteenpäin! Esiintyjinä tulee olemaan maailman huippunimet, niin maailmalta, kuin kotimaasta. Pejrjantain kattava esiintyjälista julkaistaan elokuun 22 aikana.

LA 19.11
Alkaen klo 18 – 20
sis. väliajan

PARASTA STAND UPPIA

Lauantaipäivän avaa kotimainen kattaus Stand up -maailman konkareita ja lavalla nähdään mm., Mika Eirtovaara sekä Jussi Simola, joka toimii myös koko tapahtumapäivän MC:nä. Esitysaika on klo 18-20, sisältäen väliajan.

JUSSI SIMOLA

MIKA EIRTOVAARA

LA 19.11
Alkaen klo 21

AREENALLA

APULANTA & JANNIKA B

Lämppärinä ISKUPORAKONE

Lauantain ilta jatkuu kovaakin kovemmilla rokki-iltamilla ja koko illan alkuun on lauteita lämmittämässä klo 21 lähtien Lapin oma kokoonpano, Iskuporakone! Tältä nelihenkiseltä bilebändiltä ei myöskään energiaa puutu, joten tiedossa on kaikkinensa armottoman kova keikka. Ilta jatkuu kun lavalle nousee Jannika B.

Jannika B on pop-sähikäinen, jonka kappaleet soivat radioiden soittolistoilla tiuhaan. Suoratoistopalveluissa kappaleita on striimattu jo yli 60 miljoonaa kertaa. Artisti on julkaissut kolme albumia, joista viimeisin, on platinarajan ylittänyt Toinen nainen.

Tuoreet singlet Mania ja  P.A.S.K.A antavat esimakua tulevasta Laserkantri-albumista, josta ei asennetta puutu! Syksyn keikoilla juhlitaan Jannika B:n 10-vuotista artistitaivalta uudella timantiksi hiotulla bändillä, jonka riveissä soittaa suomen tunnetuimpia muusikoita!

Festariviikonlopun kruunaa kovempaakin kovempi Apulanta!.

”Stadionluokan rockyhtye Apulanta juhlistaa tänä vuonna näyttävästi 31 vuotta kestänyttä uraansa. Bändin kesä starttasi spektaakkelimaisella megakonsertilla lähes 40 000-päisen yleisön edessä Olympiastadionilla heinäkuun alussa, jonka perään yhtye teki kattavan festivaalikiertueen. Juhlavuoden kunniaksi myös fanien kauan odottama seuraava studioalbumi on bändin mukaan valmis ja se julkaistaan lokakuussa vinyylinä ja cd:nä. Uuden albumin myötä yhtye lähtee Kiertueen kaltainen tuote -rundille lokakuun alussa. Kiertue kattaa yhteensä 11 keikkaa”

Apulanta on kiistatta yksi maamme suosituimmista rock-yhtyeistä. Heinolassa vuonna 1991 perustettu yhtye on saavuttanut lähes kaiken mahdollisen. Apulanta on julkaissut ilmiömäisen suosion siivittämällä urallaan yhteensä 12 albumia, kokoelmalevyjä, livetallenteita ja lukuisan määrän ep:itä ja singlejä. Jokainen julkaisu on noussut virallisten listojen kärkeen ja lähes kaikki myyneet jalometalliin oikeuttavia määriä. Bändi on esiintynyt vuosien varrella loppuunmyydyille keikka-areenoille ympäri maata, ja heistä on tehty mm. kirjoja ja elokuva. Apulanta on ollut aina kaikessa tekemisessä itsenäinen suunnannäyttäjä ja valloittanut aitoudellaan koko Suomen kansan puolelleen.

Tiketistä voit lunastaa pääsyn tapahtumaan joko yksittäislipulla tai pakettilipulla, jolla pääset useampaan tai halutessasi jokaiseen festariviikonlopun tapahtumaan. Lippuhinnat alkavat 35 eurosta, ja koko festariviikonlopun pääset kokemaan 99 eurolla. 

Tapahtumaan myydään myös esteettömiä lippuja. Tapahtuma on K-18.

Lapin Hullu Ohjelmapalvelut oy.

TAPAHTUMAINFO

LIPUT

Liput ”Yks pikku juttu..”-festivaaleille ovat myynnissä osoitteessa www.tiketti.fi.

Yksittäisliput:

Ysäribileet 49 €

Parasta stand uppia 43

Apulanta, Jannika B ja iskuporakone Areenalla 55 €

Lippupaketit:

ALL IN, KYLÄ LÄHTEE 109 €
Ysäri + Stand up + Apulanta

EI YSÄRIÄ, KIITOS 81 €
Stand up + Apulanta

HAUSKAA ON ILMAN KOMIIKKAAKIN 79 €
Ysäri + Apulanta

VIP-LIPUT

PE: 163,50

LA: 193,50  (sis myös stand upin)

PE-LA Vip 273,50 (sis kaikki tapahtumat)

VIP-tapahtumalippuun kuuluu:

Parhaat katsomopaikat permannolla
– narikka ja sisäänkäynti
– VIP-illallinen
– 2 x juomalippu
– pöytäpaikka VIP-alueella
– oma myyntihenkilökunta ja baari

”Rokinaiset” koodilla ostetuista lipputuloista lahjoitamme -10% Roki Naisten liigajoukkueelle.

Täältä pääset ostamaan oman lippusi! Tiketti.fi

VIP-aitiot varattavissa sähköpostilla, laittamalla viestiä osoitteeseen myynti@lapinhullu.fi.

IKÄRAJA

Festivaali on K-18. Festivaali-alue on kokonaisuudessaan anniskelualuetta.

TAPAHTUMA-ALUE

Kaikki viikonlopun tapahtumat järjestetään Lappi Areenan monitoimihallissa. Alue on jaettu useampaan osaan: permanto- sekä istumapaikallisiin katsomoalueisiin.

Sekä permannolta että katsomoalueilta löytyvät omat anniskelupisteet sekä wc-tilat.

Saapuminen Lappi Areenalle

Järjestämme kumpanakin tapahtumapäivänä maksuttoman, edestakaisen bussikuljetuksen Lappi Areenalle. Kuljetukset lähtevät Visit Rovaniemen (matkailuinfo) edestä ja paluukyyti tuo samaan paikkaan. Katuosoite Koskikatu 12.

Kuljetusaikataulut:

Perjantai 18.11.

klo: 17:45 1. bussikyyti lähtee kohti Lappi Areenaa
klo: 18:05 2. bussikyyti lähtee
klo: 18:25 3. bussikyyti lähtee
klo: 18:45 4. bussikyyti lähtee
klo: 19:05 5. bussikyyti lähtee

Paluukuljetukset kaupunkiin non-stop heti tapahtuman jälkeen, aloitus n. klo: 01:00.

Lauantai 19.11.

klo: 16:45 1. bussikyyti lähtee kohti Lappi Areenaa
klo: 17:05 2. bussikyyti lähtee
klo: 17:25 3. bussikyyti lähtee
klo: 17:45 4. bussikyyti lähtee
klo: 18:05 5. bussikyyti lähtee

Paluukuljetukset kaupunkiin non-stop heti tapahtuman  jälkeen, aloitus n. klo: 01:00.

Huomioithan, että lähtöajat ovat noin aikoja ja bussi lähtee liikkeelle viimeistään yllä ilmoitettuna aikana. Olethan siis ajoissa paikalla kuljetusta varten!

Lappi Areenalle voi saapua myös omalla kyydillä ja parkkitilaa löytyy Lappi Areenan takaa olevalta parkkialueelta.

SAAPUMINEN ESTEETTÖMÄSTI

Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden osallistua kanssamme superviikonlopun viettoon. Esteettömästi festivaalialueelle pääsee invataksilla. Invataksit pysähtyvät esteettömällä pysäköintipaikalla.

Sisäänkäynti, rannekkeet, narikka

Sisäänkäynti on jaettu neljään osaan Lappi Areenan pääsisäänkäynnin luona; ennakkolipun ostaneille, jo rannekkeen omaaville, kutsuvieraille ja/tai arvontavoittajille ja niille, jotka haluavat ostaa lipun paikan päällä. Seuraathan opasteita saapuessasi sisäänkäynnin luo!

YPJ -TAPAHTUMAN LIPPUJEN HINNAT LAPPI AREENALLA 18.-19.11.2022

Ysäri 53 EUR
Stand up 48 EUR
Rokki 63 EUR
All in -paketti 123 EUR
Ysäri + Rokki -paketti 98 EUR
Stand up + Rokki -paketti 93 EUR 

Paikan päällä ostettujen lippujen hintaan sisältyy narikkamaksu.

Muiden osalta narikkamaksu 3 EUR.

Varaathan mielellään käteistä narikkamaksua varten, kiitos!
Kaikki ulkovaatteet tulee jättää narikkaan säilytykseen.

HUOM! Tapahtumarannekkeet ja VIP -passit voi myös lunastaa ennakkoon ja näin säästää aikaa paikan päällä jonottamiselta!

Rannekkeenvaihtopisteemme on avoinna Hotel Santa Claus aulassa seuraavasti:

Perjantaina klo: 15-17:30
Lauantaina klo: 14-16:30

SALLITUT JA KIELLETYT ESINEET

Festivaalialueen sisäänkäynneillä jokaiselle festivaalikävijälle tehdään turvatarkastus. Portilla järjestyksenvalvojat huolehtivat, ettei alueelle kantaudu kiellettyjä esineitä.

SALLITUT ESINEET

 • Selkäreput ja laukut
 • Kännykät ja kamerat max. 70 mm linssillä
 • Diabeteslääkket sekä muut lääkereseptilliset lääkkeet, joista todistus matkassa

KIELLETYT ESINEET

 • Aerosolia sisältävät sumutepullot, kuten hiussuihke
 • Ammattikuvauskalusto
 • Pienlennokit
 • Kylmälaukut
 • Rinkat
 • Lasipullot ja -astiat
 • Vaaraa aiheuttavat aseet, räjähteet ja ilotulitteet
 • Laittomat aineet
 • Festivaalialueen ulkopuolelta hankitut juoma- ja ruokatuotteet
 • Lemmikit
 • Retkituolit

TURVALLISUUS

Järjestäjänä vastuunamme on luoda festivaalikokemuksestanne turvallinen ja viihtyisä. Turvallisuuden jokaiselle festivaalikävijälle taataksemme tapahtuma-aluetta on seuraamassa ja viihtyvyydestä huolehtimassa ammattimaiset järjestysmiehet. Lappi Areena tapahtuma-alueena on suunniteltu ja kehitetty turvalliseksi ja kävijöiden viihtyvyys edellä. Mikäli näet tai koet festivaaleilla jotain epäilyttävää, käänny rohkeasti kenen tahansa festivaalityöntekijän puoleen, jotta pääsemme hoitamaan asiaa eteenpäin.

FESTIVAALIALUEEN ESTEETTÖMYYS

Festivaalialueelle pääsee kulkemaan myös esteettömästä sisäänkäynnistä. Reitti esteettömälle sisäänkäynnille on asfalttia. Sisäänkäynnillä tehdään turvatarkastus, tarkistetaan henkilöllisyys ja tarkistetaan festivaaliliput tai -rannekkeet.

Esteetöntä sisäänkäyntiä voivat käyttää näkö- ja kuulovammaiset, tilapäisesti liikuntarajoitteiset sekä henkilöt, joiden liikuntakyky on rajoittunut fyysisen vamman tai kehitysvamman takia.

Lappi Areenan tapahtuma-alueelta löytyy esteetön vessa, johon mahtuu sisälle pyörätuolin kanssa. Vessa sijaitsevat katsomokorokkeen läheisyydessä.

AVUSTAJA

Avustaja pääsee avustettavan kanssa ilmaiseksi alueelle. Palvelu on tarkoitettu henkilöille, joilla on saattajakortti. Avustaja kulkee esteettömästä sisäänkäynnistä yhdessä avustettavan kanssa koko tapahtuman ajan. Avustaja ei tarvitse erillistä lippua eikä ranneketta. Muiden kuin avustajan ei ole mahdollista kulkea avustettavan henkilön seurassa esteettömästä sisäänkäynnistä.