Jäsenedut 2020-2021

85 €:n liittymismaksulla Lapin Hullun tiimiläinen saa itselleen mahtavat edut, jotka vuonna 2021 ovat mm. nämä.

 

Nauti talvesta ja kelkalla ajamisesta vaivattomasti ja itsenäisesti. Liiku omien aikataulujen ja reittien mukaan, juuri silloin kun sinulle sopii. Paista makkarat tiimin omalla kodalla. Jäsenille kelkkavuokran yhteyteen aina maksutta kunnon ajovarusteet, alennettu omavastuu sekä tulipaikkojemme vapaa käyttö, polttopuiden kera.

VUOKRA-AIKATOURINGSPORTEXTREME
1-4 H79 € (129€)99 € (179€)119 € (239€)
5-8 H119 € (239€)149 € (299€)179 € (359€)
1 VRK149 € (299€)189 € (389€)229 € (429€)
3 VRK349 € (749€)449 € (859€)499 € (1149€)

Lähtöhinnat suluissa

Tiimietusi

Kelkkavuokrista jopa -650€

Lapin Hullu tarjoaa vuokralle viihtyisiä saunatiloja, jotka soveltuvat sekä monipuoliselle kokoustamiselle että rentoon vapaa-ajan viettoon.

Saunatilavarauksista -100 €

Aina ei tarvitse itse tehdä kaikkea, vaan voit hypätä oppaamme matkaan ja nauttia hetkestä. Voit valita vapaasti 2h kelkkasafarin, 5km huskysafarin tai perhesafarin, jossa lapsilla mahdollisuus ajaa minikelkoilla. Tiimiläiselle hintaan 55 €/hlö ja lapset tiimiläisen matkassa hintaan 29 €/hlö.

Talvikauden ohjelmapalveluista jopa -64 €

Lähde omalla porukalla tulistelemaan, pilkkimään tai vaikkapa lämmittämään rantasaunaa miettimättä mistä hankit nokipannun tai polttopuita. Tiimiläiselle -50 € alennus tulipaikkojen päivävuokrasta. (Hinta ei-jäsenille 95 €)

Tulipaikkojan vuokrista -50 €

Kesällä tiimiläiset pääsevät nauttimaan huippuesiintyjien tähdittämästä tiimiristeilystä, jonne tiimiläiset ovat tervetulleita ilmaiseksi (25 € ei-jäsenet). Tiimiläisille myös -5 € /hlö kaikista kesän risteilylipuista.

Ilmainen tiimiristeily kemijoen helmellä, sekä alennetut risteilyliput

Lunasta lippusi huipputapahtumiin ensimmäisten joukossa. Tiimiläiset voivat lunastaa ennakkoon liput kaikkiin tapahtumiimme, ennen varsinaisen lipunmyynnin aukeamista.

Priorityliput tapahtumiin

Tule pelaamaan paintballia, laskemaan koskea tai haastamaan itsesi sekä joukkueesi seikkailukisassa. Kerää porukka kasaan ja saat -50 € alennuksen ryhmällesi.

Kesän joukkueaktiviteeteista -50 €

Miltä kuulostaisi kahvit Jäämerellä, ajettuasi kelkalla yli tuntureiden ja Inarijärven sinne päästäksesi? Tai seikkailu moottorikelkalla Euroopan yhdessä viimeisistä erämaista, Sorsatunturin valloitus ja yöpyminen savottakämpällä poronkäristystä ja loimulohta syöden. Tiimiläisille vuotuiset tiimimatkat erikoishintaan.

Vuotuiset tiimimatkat erikoishintaan

Onko muutto edessä, mutta auto tai peräkärry puuttuu? Oletko lähdössä retkelle ja tarvitset pj-telttaa? Haluaisitko kesällä vesijetteilemään tai nauttimaan helteestä SUP-lautailun parissa? Tiimiläisille tarjoamme -20 % alennuksen kaikista lapin hullun vuokraamotuotteista, ympäri vuoden.

-20 % kaikista vuokratuotteista

Kun elämä on yhtä juhlaa, niin siitä kannattaa myös ottaa ilo irti. Tiimiläisenä saat aina alennuksen Lapin Hullun tilavuokrista ja ravintolan menukokonaisuuksista.

Lumi resortin tilat käyttöösi alennettuun hintaan sekä -15 % alennus ravintolan menusta

Jäsenyys on voimassa liittymisestä lähtien aina, ja vuotuiset edut saat lunastettua itsellesi maksamalla vuosimaksun.

Liittyessäsi lähetämme sinulle vahvistuksen oman jäsennumerosi kera.

Team Lapin Hullussa mahdollistat mieleenpainuvien tempausten toteuttamisen myös tulevaisuudessa!

Liittyminen. Liittyä voi vain alla olevasta napista