TEAM LAPIN HULLU

Ole osa Lapin Hullun tiimiä matkallamme kohti unelmien toteuttamista!

Lapin Hullu on 2005 perustettu lappilainen perheyritys, jonka pääpaikka sijaitsee Rovaniemellä.

Se on saanut alkunsa rakkaudesta pohjoisen luontoon ja halusta olla vapaa toteuttamaan omia unelmiaan.

Jokaisella on oma tapa kokea Lapin Hulluus.

Se voi olla kalastusta, hiihtämistä, tuntureiden ylittämistä tai vain avotuleen tuijottamista erämaamökin hiljaisuudessa. Se voi olla kavereiden kanssa yhdessäoloa, perheen kanssa puuhastelua tai mitä tahansa itselle mieluisaa tekemistä.

Lapin Hullu tarjoaa aitoja elämyksiä lähelle ja kauas. Pieniä ja isoja. Hääjuhlista festivaaleihin.

Kaiken lähtökohtana olette te ja teidän unelmanne. Se on Lapin Hullu.

Tule mukaan team Lapin Hullun jäseneksi, niin olet mukana kirjoittamassa Lapin Hullun tarinan seuraavaa osaa yhdessä meidän kanssamme.

Liittyminen

Team Lapin Hulluun voi liittyä alla olevasta napista tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@lapinhullu.fi. Pyydämme liittämään sähköpostiin etunimen, sukunimen, puhelinnumeron, sähköpostin ja osoitetiedot. Jäsenyys maksetaan verkossa ja se on voimassa välittömästi.

 

Jäsenehdot

Team Lapin Hullun jäsenyys on henkilökohtainen eikä se ole siirrettävissä kolmansille osapuolille.

Jäsenyys on voimassa liittymispäivästä lähtien ilman päättymisajankohtaa. Vuosittaiset jäsenedut ovat voimassa välittömästi jäsenmaksun suorittamisen jälkeen kulloinkin maksetun jäsenetukauden loppuun saakka.

Jäsentietoina keräämme liittyviltä jäseniltä etunimen, sukunimen, puhelinnumeron, sähköpostin ja osoitetiedot. Emme käytä tietojanne markkinointiin emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille.