Jäsenmaksu 150 €

Jäsenedut 2022 jäsenille 35 €.

TEAM LAPIN HULLU

Ole osa Lapin Hullun tiimiä matkallamme kohti unelmien toteuttamista!

Lapin Hullu on 2005 perustettu lappilainen perheyritys, jonka pääpaikka, Lumi Resort, sijaitsee Rovaniemellä.

Se on saanut alkunsa rakkaudesta pohjoisen luontoon ja halusta olla vapaa toteuttamaan omia unelmiaan.

Jokaisella on oma tapa kokea Lapin Hulluus.

Se voi olla kalastusta, hiihtämistä, tuntureiden ylittämistä tai vain avotuleen tuijottamista erämaamökin hiljaisuudessa. Se voi olla kavereiden kanssa yhdessäoloa, perheen kanssa puuhastelua tai mitä tahansa itselle mieluisaa tekemistä.

Lapin Hullu tarjoaa aitoja elämyksiä lähelle ja kauas. Pieniä ja isoja. Hääjuhlista festivaaleihin.

Kaiken lähtökohtana olette te ja teidän unelmanne. Se on Lapin Hullu.

Tule mukaan team Lapin Hullun jäseneksi, niin olet mukana kirjoittamassa Lapin Hullun tarinan seuraavaa osaa yhdessä meidän kanssamme.

Jäsenedut 2020–2021

85 €:n liittymismaksulla Lapin Hullun tiimiläinen saa itselleen mahtavat edut vuodelle 2021:

 

Tiimietusi

Kelkkavuokrista jopa –650 €

Nauti talvesta ja kelkalla ajamisesta vaivattomasti ja itsenäisesti. Liiku omien aikataulujen ja reittien mukaan, juuri silloin kun sinulle sopii. Paista makkarat tiimin omalla kodalla. Jäsenille kelkkavuokran yhteyteen aina maksutta kunnon ajovarusteet, alennettu omavastuu sekä tulipaikkojemme vapaa käyttö, polttopuiden kera.

Ajat, mallit ja hinnat
VUOKRA-AIKATOURINGSPORTEXTREME
1-4 H79 € (129€)99 € (179€)119 € (239€)
5-8 H119 € (239€)149 € (299€)179 € (359€)
1 VRK149 € (299€)189 € (389€)229 € (429€)
3 VRK349 € (749€)449 € (859€)499 € (1149€)

Normaalihinnat suluissa

Saunatilavarauksista –100 €

Lapin Hullu tarjoaa vuokralle viihtyisiä saunatiloja, jotka soveltuvat sekä monipuoliselle kokoustamiselle että rentoon vapaa-ajan viettoon.

Talvikauden ohjelmapalveluista jopa –64 €

Aina ei tarvitse itse tehdä kaikkea, vaan voit hypätä oppaamme matkaan ja nauttia hetkestä. Voit valita vapaasti 2h kelkkasafarin, 5 km huskysafarin tai perhesafarin, jossa lapsilla mahdollisuus ajaa minikelkoilla. Tiimiläiselle hintaan 55 €/hlö ja lapset tiimiläisen matkassa hintaan 29 €/hlö.

Tulipaikkojan vuokrista –50 €

Lähde omalla porukalla tulistelemaan, pilkkimään tai vaikkapa lämmittämään rantasaunaa miettimättä mistä hankit nokipannun tai polttopuita. Tiimiläiselle –50 € alennus tulipaikkojen päivävuokrasta. (Hinta ei-jäsenille 95 €)

Ilmainen tiimiristeily Kemijoen Helmellä sekä alennetut risteilyliput

Kesällä tiimiläiset pääsevät nauttimaan huippuesiintyjien tähdittämästä tiimiristeilystä, jonne tiimiläiset ovat tervetulleita ilmaiseksi (25 € ei-jäsenet). Tiimiläisille myös –5 € /hlö kaikista kesän risteilylipuista.

Priorityliput tapahtumiin

Lunasta lippusi huipputapahtumiin ensimmäisten joukossa. Tiimiläiset voivat lunastaa ennakkoon liput kaikkiin tapahtumiimme, ennen varsinaisen lipunmyynnin aukeamista.

Kesän joukkueaktiviteeteista –50 €

Tule pelaamaan paintballia, laskemaan koskea tai haastamaan itsesi sekä joukkueesi seikkailukisassa. Kerää porukka kasaan ja saat –50 € alennuksen ryhmällesi.

Vuotuiset tiimimatkat erikoishintaan

Miltä kuulostaisi kahvit Jäämerellä, ajettuasi kelkalla yli tuntureiden ja Inarijärven sinne päästäksesi? Tai seikkailu moottorikelkalla Euroopan yhdessä viimeisistä erämaista, Sorsatunturin valloitus ja yöpyminen savottakämpällä poronkäristystä ja loimulohta syöden. Tiimiläisille vuotuiset tiimimatkat erikoishintaan.

–20 % kaikista vuokratuotteista

Onko muutto edessä, mutta auto tai peräkärry puuttuu? Oletko lähdössä retkelle ja tarvitset pj-telttaa? Haluaisitko kesällä vesijetteilemään tai nauttimaan helteestä SUP-lautailun parissa? Tiimiläisille tarjoamme –20 % alennuksen kaikista Lapin Hullun vuokraamotuotteista, ympäri vuoden.

Lumi Resortin tilat käyttöösi alennettuun hintaan sekä –15 % alennus ravintolan menusta

Kun elämä on yhtä juhlaa, niin siitä kannattaa myös ottaa ilo irti. Tiimiläisenä saat aina alennuksen Lapin Hullun tilavuokrista ja ravintolan menukokonaisuuksista.

Jäsenyys on voimassa liittymisestä lähtien aina, ja vuotuiset edut saat lunastettua itsellesi maksamalla vuosimaksun.

Vuosimaksu vuodelle 2022 on 35 € (voimassa liittyneille jäsenille).

Liittyessäsi lähetämme sinulle vahvistuksen oman jäsennumerosi kera.

Team Lapin Hullussa mahdollistat mieleenpainuvien tempausten toteuttamisen myös tulevaisuudessa!

Liittyminen

Team Lapin Hulluun voi liittyä alla olevasta napista tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@lapinhullu.fi. Pyydämme liittämään sähköpostiin etunimen, sukunimen, puhelinnumeron, sähköpostin ja osoitetiedot. Jäsenyys maksetaan verkossa ja se on voimassa välittömästi.

 

Jäsenehdot

Team Lapin Hullun jäsenyys on henkilökohtainen eikä se ole siirrettävissä kolmansille osapuolille.

Jäsenyys on voimassa liittymispäivästä lähtien ilman päättymisajankohtaa. Vuosittaiset jäsenedut ovat voimassa välittömästi jäsenmaksun suorittamisen jälkeen kulloinkin maksetun jäsenetukauden loppuun saakka.

Jäsentietoina keräämme liittyviltä jäseniltä etunimen, sukunimen, puhelinnumeron, sähköpostin ja osoitetiedot. Emme käytä tietojanne markkinointiin emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille.