KELKKAVUOKRAAMO

Haluttaisko kelkkaileen, mutta oma menopeli puuttuu? Ei hätää! Kalustoa löytyy monenlaiseen menoon ja tarpeeseen. Valitse alta sinulle sopivin vuokra-aika sekä kelkkamalli.

Vuokra-ajat sijoittuvat aikavälille klo 9-17.

 

KELKKAMALLIT

Lynx Xtrim LX 600 ACE

LYNX XTRIM 600 ACE

Kevyt, helppokäyttöinen ja mukava kelkka, joka sopii hyvin aloittelijoille ja mukavuudenhaluiselle kuskille, jonka ei tarvi ajaa satasta patikkoon. Tämän kyydissä voi rauhassa keskittyä fiilistelyyn ja maisemien ihailuun! Erinomainen valinta reittiajoon; kelkka on ketterä tiukoissakin kurveissa ja sen alusta on maailman huippua. Bensaa ei saa millään kulumaan muutamaa litraa enempää. 4-tahti kone pitää huolen, ettei haise 2-tahti vaatteissa, eikä moottorin meteli häiritse ajoa. 

LYNX 59 YETI 600 ACE

Tällä kelkalla ei kiihtyvyys revi kuskin olkapäitä sijoiltaan, ja siitä syystä se sopiikin mainiosti juuri rauhallisempaan menoon. Tämän kelkan kanssa huippunopeus ei ole se juttu, vaan mukavuus ja helppous. Kuormaahan tämä katiska vetääkin sitten enemmän, kuin Obelix jaksaa kantaa Hiidenkiviä ja reen kyytiin voivat tulla vaikka koko suku tai hehtaarin puut, eikä tunnu missään. 

Lynx 59 Yeti 600 ACE
Lynx Xtrim RE600 Etec

LYNX XTRIM RE 600 ETEC

Xtrim RE (reisin editioni) on kelkka, joka nyt vaan on se the kelekka. Ei ole semmoista paikkaa, mistä ei tällä kehtaisi ajaa.  Todistetusti jopa etelän vetelä ajoi tällä reiluun vuorokauteen 500km, joista 300 ekaa kilsaa sukset pystyssä keulien, ja välillä osui jopa reitille. Umpisissa ei saanut edes kunnolla kiinni, vaikka yritettiin sitä sinne ihan tosissaan upottaa. Ekan kerran hymy hyytyi etelän vetelän huulilla, kun joutui lopettamaan ajamisen. Ei voi tätä kampetta enempää kehua, ku se vain on sen verta härkänen laite. 

LYNX XTERRAIN RE 3900 850 E-TEC

Parasta mitä Lynxin tehtaalta rahalla saa ja kisasäädötkin valmiina. Tämän umpisen sankarin tehtävä on tyrmätä arktisten olosuhteiden asettamat haasteet, ja sen se myös tekee. Xterrain yhdistää urheilulliset ajo-ominaisuudet, vahvan etenemiskyvyn ja kattavan varustelutason jäljittelemättömällä tavalla. Toimintavarma, viimeisintä huippua oleva vauhtipeli on omiaan niin umpisen ajoon kuin reitillekki! 

Lynx Xterrain RE 3900 850

79 € – 239 €

Moottorikelkkavuokra 1-4h

119 € – 359 €

Moottorikelkkavuokra 4-8h

149 € – 429 €

Moottorikelkkavuokra vrk

349 € – 1149 €

Moottorikelkkavuokra 3vrk