Lumi Resort

Lumi Resort sijaitsee Olleronvaaran rinteessä näköalapaikalla ja toimii Arctic Lifestylen sekä Lapin Hullun toiminnan tukikohtana. Matkaa Rovaniemen keskustasta kertyy Resortille vain noin 9 km, joten paikalle pääseminen on helppoa. Resortilla tarjoamme palveluja pienille ja suurille porukoille ympäri vuoden ja löydätte kaiken tarvitsemanne yhden katon alta.

Ravintola:

Rento ja maukas ruoka sekä lappilainen vieraanvaraisuus ovat ravintolan kulmapilareita. Panoraamaikkunoista avautuvat upeat vaaramaisemat.

100-paikkainen Ravintola Lumi on oiva paikka tasokkaille juhlille ja edustustilaisuuksille. Luonnonkivitakassa rätisee valkea, ruoka on rennon lappilaista ja se tarjoillaan suurella sydämellä. Täällä on ihmisen hyvä olla.

Baari palvelee asiakkaita tilauksesta ja valikoimista löytyy tuotteita moneen makuun.

Saunatilat:

Saunatilamme sijaitsevat ravintolan vieressä, jolloin tilat voidaan yhdistää, mikäli olette varanneet kummatkin käyttöönne. Saunassa on pukutilat, suihkutilat, mutterisauna sekä oleskelutila ja terassi, jotka kaikki ovat vapaasti käytettävissänne. Terassilla on myös ulkoporeallas, jossa voitte rentoutua saunomisen yhteydessä. Saunaan mahtuu mukavasti n. 10–15 henkilöä, mutta tiloissa on mahdollisuus viettää aikaa hieman isommallakin porukalla.

Aktiviteettimahdollisuudet:

Lumi Resort sijaitsee keskellä luontoa ja tarjoaa täydelliset puitteet erilaisille ulkoaktiviteeteille. Rakennuksen viereiseen metsään olemme rakentaneet paintball radan, jonka esteiden takana voit suojautua vastustajan värikuulilta ja jonka koko antaa hyvät mahdollisuudet hiipiä vastajoukkueen selustaan.

Alueelta pääsee helposti yleisille moottorikelkkareiteille, joten moottorikelkan vuokraus onnistuu vaivatta.

Rakennuksen alakerran pukutiloissa vaihdatte näppärästi asianmukaiset varusteet päällenne aktiviteetteja tai kelkkavuokrausta varten.

Kävelyetäisyydellä Resortilta on myös useita tulistelupaikkoja kotien ja laavujen yhteydessä.